Jarní detox pro psy

Jaro je skvělým obdobím pro očistu organismu, a to nejen pro lidi, ale také pro naše čtyřnohé přátele – psy. Proto bychom chtěli s vámi sdílet několik tipů, jak na jarní detox pro psy.
 
1. Vyčištěte psí pelíšek
Pro začátek je důležité pořádně vyčistit psí pelíšek a odstranit všechny bakterie. Vyvětrejte výplň na čerstvém vzduchu a obal pelíšku operte v pračce. Jenom pozor - pejsci jsou citliví na chemické prací prášky, je lepší když použijete přírodní prací prášek nebo gel. Místo aviváže použijte ocet - nebojte, po octu nebude nic smrdět, ale pomůže se zbavit i zárodků virů. 
 
2. Poskytněte pejskovi dostatečný pitný režim
Psy musí mít vždy k dispozici dostatek čisté pitné vody. V tomto období se doporučuje dávat do pitné vody kousek citronu, který detoxikuje organismus a čistí ledviny.
 
3. Krmte psa kvalitním a zdravým jídlem
Je důležité krmit psa kvalitním a zdravým jídlem, které obsahuje všechny potřebné živiny a vitamíny a to nejen když je jaro :)
 
4. Využijte silu přírody 
Do krmiva přidejte bylinky nebo "čaj" z bylinek Parazit plus na vyčištění střev nebo přidávejte křemelinu - přírodní odčervení.
 
5. Procházky a fyzická aktivita
Procházky jsou pro psy velmi důležité a jsou obzvláště důležité v jarním období. Pro psa jsou procházky nejen zábavou, ale také jsou skvělou formou fyzické aktivity, která posiluje jeho tělo a podporuje cirkulaci krve.
 
 
Zpět do obchodu