6 tipů na skvělé knihy pro pejskaře

To je pořád řečí o nudě a přitom teď u počítačů trávíme často mnohem víc času, než by bylo nutné!

Nevíme, jak to máte vy, ale my máme jasno, v knihovně máme spoustu knížek, ke kterým jsem se dlouhou dobu nedostali a taky spoustu těch, které moc rádi doporučíme vám. 

A budeme moc rádi, pokud se s námi do komentáře podělíte o tu vaši nejoblíbenější knihu, kterou byste doporučili milovníkům psů.

A tady jsou ty naše: 

1) Svého psa nestřílejte - Karen Pryor
Bible pro všechny majitele psů, ať už máte doma prvního nebo šestnáctého. Trenérská ikona Karen Pryor v ní velmi názorně a jednoduše vysvětluje, proč a jak se naučit se svým psem fungovat bez zbytečných trestů a stresů. 

2) Veterinářka - Gillian Hick
Už máte přečteného Jamese Herriota tam i zpátky? Tak sáhněte po téhle knížce. Je to krásná, místy dojemná a moc laskavá sbírka příběhů mladé veterinářky, která se vám určitě bude líbit!

3) Lidé a psi: Střet kultur - Jean Donaldson
Kniha plná zamyšlení nad tím, jaká je povaha psů a jejich vztah k okolnímu světu a jak jim můžeme lépe porozumět a snadněji s nimi pracovat a učit je. 

4) Trénink je rozhovor - František Šusta
František Šusta je skvělý trenér zvířat. Dříve pracoval v zoologické zahradě a už pár let se věnuje především pejskům. Tahle kniha je první, kterou napsal a bez váhání bychom ji zařadili do povinné četby pro všechny pejskaře.

5) Dášeňka čili Život štěněte
Tohle je prostě klasika, která vás potěší nejen pokud máte děti. Tak schválně, kdy jste ji četli naposledy? 

6) Bordeří povídačky - Pavel Mondschein
Naprosto kouzelná sbírka pohádek, kde hlavní roli hraje borderák Kubíček. Povídačky mají už dva díly a budou se líbit nejen, dětem, ale i dospělým.


 

Zpět do obchodu